Casketgarden: az utolsó simítások

A Casketgarden épp a végső simításokat végzi az „Incompleteness In Asbence” című harmadik nagylemezén. Pelle Saether hangmérnökkel napi telefonos, netes kapcsolatban vagyunk, hogy minden megfelelő legyen a lemezen.
Voltak kisebb technikai zűrök, csúszások a szolnoki Denevér és a svéd Studio Underground között, ezért kb. két hetes csúszás következett be az anyag befejezésében. A dolog mégis jól jött ki, mert a kényszerszünetben jól át tudtuk hallgatni az anyagot, és változtattunk az arányokon, ahol ennek szükségét éreztük. Ez különösképpen az április közepe/vége körüli tervezett kiadási határidőt nem bolygatta meg.

Ez lett az eddigi legjobban megszólaló lemezünk, az már most a végső master előtt is hallatszik. Maga a zenei anyag mintha közelebb állna az első lemezünk hangulatához, de mindenképp változatosabb és nem annyira egységesen tömény, mint a kettes „Open The Casket, Enter The Garden” volt.

A www.casketgarden.hu és a www.myspace.com/casketgardenmetal oldalakra egyébént előzetesként felkerült az „After Us, Fire Floods” című dal, valamint a lemezhez kapcsolódó új zenekari fotók.

Sajnos a vendégkönyvünk pár napja nem üzemel a holnapon, sietünk kijavítani a hibát, addig is az összes többi honlapunkról elérhető fórumon várjuk a véleményeket.”