Caleb csak a figyelmedre vágyik – Új klipes dalt dobott a Beartooth

Tavaly droppolt a Beartooth ötödik lemeze, ami leginkább azért volt különleges, mert szakított a frontember, Caleb Shomo négy albumon keresztüli litániájával és önmarcangolásával, és egy jóval pozitívabb, motivációs hangnemet ütött meg. A zenekar most az első évfordulóra kihozta a The Surface deluxe kiadását, ami pár, már meglévő dal élő és remixelt verziója mellett lerántotta a leplet egy teljesen új tételről is, ez az ATTN. (Attention = figyelem).

Azt hiszem, önmagam megszeretése ahhoz vezetett, hogy jobban megértettem, mennyire vagyok értékes személy a saját szememben és mások szemében egyaránt. Mindig büszke leszek a művészetemre, és mindig büszke leszek arra a munkámra, amit azért tettem, hogy elmondjam, ami számomra fontos. Azt hiszem, ez nagyszerű lecke bárki számára, hogy zöld ágra kerüljön a saját munkájával és életével kapcsolatban.

Az, hogy amit csinálsz, jó-e vagy rossz, nem azon múlik, hogy mások hogyan ítélik meg – az csak valakinek a véleménye. Ami igazán számít, az te magad vagy, hogy hiszel-e a munkádban, hogy boldoggá tesz-e, és ösztönöz-e arra, hogy önmagad jobb verziója legyél. A nap végén csakis ez számít. Ezt az érzést kergetni, bízni benne, és megtalálni azokat az embereket, akik erőt adnak ezen az úton: erről szól ez az egész.

– mondja a számról a továbbra is PMA-ban lubickoló Caleb, aki az ATTN. klipjében egy még inkább upbeat dalra táncol, énekel, és villantja a pucér felsőtestét – ahogy azt már megszokhattuk tőle lényegében mindenhol. Mutatjuk is a dalt, és ne feledd: ha nincs egy ilyen fura arc a metrón, félő, hogy te magad vagy az.