Cadaveres – jön az EP

December 10-én jelenik meg a CADAVERES első EP-je, „Lost Souls – The Hidden Tracks” címmel, 11 nótával, 45 perc körüli játékidővel. Az anyagon a Soul Of A New Breed lemez nótáinak a remixei, koncertfelvételek (közte egy új szám, az Unholy Spirit), a Moby Dick Gumiszoba című örökzöldjének újrakevert változata, illetve a zenekar első magyar nyelvű dala, a Bűntudat fog szerepelni.

Lássuk a közremőködő művészeket!
Chip-esz (aki a zenekar barátja és segíti őket már a kezdetektől) felel a Seventh Heaven és az Elixir mixekért, Vincabi (ex-Slang énekes) a Drop of Humaneness-ért, illetve 2 budapesti Dj (Norm és Vida G.) „tekerte ki” a Soul Of A New Breed-et. További öröm és meglepetés Kovács Attila (Nihil AK) felbukkanása a Watch My Dying-ból, aki szintén újraértelmezte ezt a nótát.
Az anyagon lévő 4 koncertfelvétel a Kultiplexben készült, 2007 novemberében, ahogyan a zenekar fogalmaz: ” a budapesti éjszakában” ….
emellett pedig még egy különlegesség helyet kapott az albumon: a Blood-stained c. nóta magyar nyelvű, akusztikus változata, női vokállal, Békefi Réka énekesnő tolmácsolásában, s mindezt vonósok is színesítik.

Az anyag előrendelhető 1000 Ft + pkg-ért és karácsonyig minden CD mellé ajándékba adunk egy zenekaros matricát és egy csodaszép kitűzőt! Rendelés: email: eviline@freemail.hu vagy Powerground Webshop, sms: 06309393463, levél: Cadaveres 8001 Székesfehérvár, Pf. 197.

http://www.cadaveres.hu
http://www.myspace.com/cadaveres