CadavereS EP!

A hazai CadavereS szavaival élve:

Hejj!! December 10-én jelenik meg a zenekar első EP-je, Lost Souls – The Hidden Tracks címmel, 11 nótával, 45 perc körüli játékidővel. Az anyagon a Soul Of A New Breed lemez nótáinak a remixei, koncertfelvételek (közte egy új szám, az Unholy Spirit), a Moby Dick Gumiszoba című örökzöldjének újrakevert változata, illetve a zenekar első magyar nyelvű dala, a Bűntudat fog szerepelni. A remixeket, Chip-esz (Elixir, Seventh Heaven), Vincabi (Drop Of Humaneness), Norm & Vida G. (Soul Of A New Breed) és Nihil AK (Soul Of A New Breed) készítették. A koncertfelvételek a Kultiplexben készültek november 6-án.

Az anyag előrendelhető 1000 Ft + pkg-ért és karácsonyig minden CD mellé ajándékba adunk egy zenekaros matricát és egy csodaszép kitűzőt!

Rendelés: eviline@freemail.hu, vagy Powerground Webshop, vagy SMS: 30-93-93-463, netán Cadaveres 8001 Székesfehérvár, Pf. 197. Úgy tűnik, a Soul Of A New Breed németországi megjelenésével kezdik komolyan venni a zenekart innen nyugatra is. Nemrég adtunk három koncertet Ausztriában és mindenhol komoly érdeklődés övezte a fellépéseinket. Örülünk.