Burn It Down: új dallal búcsúztatja az évet a pécsi Vodka for Kids

Csak nem nyugszik a pécsi Vodka For Kids csapata. Épphogy kiheverték a karácsony előtti budapesti koncertjüket, már be is durrantottak egy live session videót a két ünnep közti nihilben emésztők számára, amiben még egy új dalt is eljátszottak.

A poszt-hardcore/punk rock-brigád a Pécs On Stage vendége volt, ahol feltörekvő és izgalmas produkciókat mutatnak be időről-időre, különböző helyszíneken, profi stábbal karöltve. Szinte nem is volt kérdés, hogy a banda is helyet kapjon a sorozatban, lévén, hogy az év egyik legszórakoztatóbb újoncairól beszélhetünk. A nyolcperces minifellépést a srácok rögtön egy új szerzeményükkel, a Burn It Downnal indítják, majd még eltolják a biztonság kedvéért a bemutatkozó EP-jük két klipes szerzeményét is, a Ronnie James Diót és a WWJD-t. A recept a szokásos: mocskos rokkolások egy kietlen, hűvös légtérben, de a vodka majd úgyis fűt belülről.

Ezenfelül nem árt megjegyezni, hogy a csapat január 8-án fellép a Pécsi Est Caféban a Made in Pécs Fesztivál keretein belül, mondhatni főműsoridőben, 21:50-kor. Emellett gőzerővel készül a Votka EP folytatása is, amit előreláthatólag már az év elején meg is hallgathatunk, ízlelhetünk.