Buliajánló december 27-re!

Ha a rengeteg ajándék kibontogatása és a szűnni nem akaró ételmennyiség elfogyasztása közepette egy kis pörgésre támadna valakinek kedve, melegen ajánljuk a következő jeles esemény meglátogatását december 27-én a fővárosi Dürer Kertben:

Kevesen hinnénk, de már a hetedik éve annak, hogy Csongiék a pályát és a tinédzser szíveket tapossák. Az elmúlt hét évben sok turnét megélt The Grenma 2011-es játszópajtásaival, a Fish!-sel teszik fel a koronát az idei teljesítményükre és a pontot a több, mint 30 állomásos közös turné végére. Nem is lehetne méltóbban búcsúztatni az évet, mint a két zenekar közös koncertjein már megszokott önfeledt hangulattal, és ha ezúttal bodysurfölő radiátorokkal nem is, de egy jól megérdemelt pezsgővel és/vagy tortával egész biztosan. Egy ideig ez lesz a The Grenma utolsó fővárosi koncertje, mivel a koncert után a trió az új albumán kezd el dolgozni gőzerővel.

A Fish! Sav című lemeze már minden bizonnyal ismerősen csenghet sok embernek, hiszen elég rendesen megkoncerteztették a dalokat országszerte. A mostani bulin a megjelenés óta kedvenccé lett új dalok mellett több régi alapvetés is előkerül majd. A gyomortükrözéses klippel Gumizsiráfot, új lemezével MTV EMA jelölést nyerő banda szintén lazítani megy januárban, hogy aktív pihenés gyanánt klip(ek)et készítsenek a lemez dalaihoz, és csak februárban térjenek vissza.

Az estén két fiatal zenekar is tiszteletét teszi előttük/utánuk. A februárban első születésnapját ünneplő Hidegzuhany nyitja az eseményt, főleg az ingyenesen letölthető Ejtőernyő nélkül című kislemezükről szemezgetve. Zárásként pedig a kiváló kecskeméti Nova Prospectet nézheti a nagyérdemű.

Helyszín: Budapest, DÜRER KERT
Kapunyitás: 2011. december 27. (kedd) 19.00
Facebook esemény.
Jegyek elővételben kaphatók a Butik Presszóban (Budapest, V. ker. Veres Pálné utca 22.), valamint a Dürer Kertben (Budapest, XIV. ker. Ajtósi Dürer sor 19-21.) 1.200 Ft-ért, az esemény napján pedig a helyszínen 1.500 Ft-ért.