Budapesten is megünnepli huszadik születésnapját a High On Fire

A tavalyi évhez hasonlóan a Cudi Purci Booking idén nyáron is rendez a Dürerben egy nagyszabású bulit Purci Dance Party néven, amelynek ma be is jelentették az első fellépőjét. Az este headlinere nem kisebb név lesz, mint a High On Fire. Az idén huszadik születésnapját ünneplő oaklandi riffgyáros bandát valószínűleg keveseknek kell  bemutatni, de akinek mégis, azok kedvéért álljanak itt a szervezők gyönyörűen fogalmazott sorai:

Matt Pike már a fenomenális Sleep miatt kultikus riffmesterré vált értő körökben ugye, aztán a The Art of Self Defense debüttől a Blessed Black Wings LP-n át a legutóbbi Luminiferous című hetedik nagylemezig olyan gyönyörű ívet húzott társaival, hogy azoktól a drabális, vörhenyes riffektől a takony fröcsögve fog az orrodból a padlóra csattanni. Mivel az azóta legendássá vált, tizenöt évvel ezelőtti gödöllői Mastodonnal közös fellépés óta mindössze egyszer jártak hazánkban – akkor is a Metallica előzenekaraként, tehát az a legkevésbé szólt róluk és már annak is nyolc éve -, ez az első klubbulijuk lesz a fővárosban. Dresszkód nincs, de az ajánlott outfit: Testnedvektől foltos farmer, pucér felsőtest, seggcsíkvillantás, hét hónapos sörhasra fektetett Gibson léggitár.

Hamarosan jönnek az este további fellépői is, szóval érdemes figyelni a buli fb-eventjét. A jegyeket már be is lehet zsebelni, aztán augusztus 12-én találkozunk a Dürerben!