Bridge To Solace: jön az új lemez!

Jakab Zolitól, a Bridge To Solace frontemberétől kaptunk egy több, mint örvendetes hírcsokrot! Nem is szaporítom a szót, olvassátok!

“Sziasztok,

el kell ismernünk, a Bridge To Solace háza tája elég csendes volt az utóbbi hónapokban, ennek azonban az elmúlt év végi lemondásokkal ellentétben kívételesen örömteli okai vannak. Készülünk az új, immáron harmadik lemezzel, amely jelenleg a House of the Dying Sun munkacímet viseli. A lemezen már Fellegi Ádám fog dobolni és bemutatkozik új gitárosunk Kámán Péter is, akit eddig kisebb zenekarokban lehett látni/hallani.

Az új lemezre minden bizonnyal 10-11 tétel fog felkerülni és júliusban kezdjük meg a stúdiómunkát a svájci Zug városában a Traintown Studioban, ahol magyar származású barátunk, az ex-Dark Day Dungeon tag Varga Attila vezeti a munkálatokat. A felvétel után a lemezt pedig a tengerentúlon, Kanadában keveri Blair Calibaba, aki olyan zenekarok albumain dolgozott, mint a Trial, a Strapping Young Lad, a Propagandhi vagy a Sum 41. Tervezett megjelenés 2008 ősze, amelyet egy vagy két külföldi turné is fog követni.

Lévén júliusban stúdiózunk, a fesztiválszezont kihagyjuk, de pár helyen így is el lehet minket csípni, így például a Szigeten is, dátumok és információk a zenekari myspace-en, http://www.myspace.com/bridgetosolace cím alatt.

Üdv mindenkinek, találkozunk a koncerteken!

Bridge To Solace”