BPRNR meets TESCO DISCO

BPRNR meets TESCO DISCO
2007.12.31.
Kultiplex

Program:

Nagyterem 21 órától :

HARDCORE JUKEBOX (feat. Bridge To Solace, The Idoru, Sedative Bang, Zero Tolerance)
AMBER SMITH
THE MOOG
SPEAK — the special guest
LUCA BRASI (feat.Superbutt, Hollywoodoo, Blind Myself, The Idoru)
A koncertek után DJ Jogsi & Tubus & DJ Hal (Fish)

Kerthelység (természetesen fűtve) :

TESCO DISCO
Kecske & Pipo & P Kovary (neo)

Utolsó állomásához érkezett a Kultiplex évek óta megrendezésre kerülő Szilveszteri Partyja. A különleges alkalmat megragadva (a Kulti 2008 februárjában bezár) a szervezők összekalapálták a honi hardcore és indie szcéna legnevesebb képviselőit, speciális vendégként megfejelve a honi angol nyelvű rímhányás nagymesterével Speak-kel, hogy igazán emlékezetesen búcsúzhassunk az Óévtől és magától a Kulti-Szilveszter sorozattól is.

Az estét a nagyteremben, a HARCORE JUKEBOX nyitja meg. A Bridge To Solace, a The Idoru, a Sedative Bang és a Zero Tolerance zenekarokból verbuvált alkalmi formáció a hardcore aranykorszakából (New York-tól Californiáig) válogatott feldolgozásokkal és a már megszokott keménységgel indítja el a Szilvesztert.

A „megynyitó ünnepség” után a színpad az AMBER SMITH zenekaré. Poniklo Imréék új lemezük megjelentetése küszöbén, szakítottak időt arra is, hogy igazán emlékezetes legyen az év utolsó estéje. A litván közönség előtt nemrég bemutatkozó zenekar két, egyenként 1200 fős koncertet tudhat a háta mögött. Őket a saját útját egyre inkább megtaláló és egyre biztosabban menetelő THE MOOG követi. Tonyóék ezen az estén közkedvelt slágereik mellett, ízelítőt adnak készülő második lemezük anyagából is, melyek munkálatai már javában folynak az USA-ban. Természetesen Szilveszter révén a meglepetés sem maradhat el, melynek előkészítésében a The Moog mellett az Amber Smith is komoly szerepet vállalt.

A Moog-ot egy rövid show erejéig a Youtube szerint a külföldön legnépszerűbb magyar előadó – a talán magyar Borat-tá váltó- SPEAK követi, aki sajátosan vicces angolságával vezeti elő dalait.

A koncertek sorát a kiváló zenészekből álló LUCA BRASI zárja. A Superbutt, a Hollywoodoo, a Blind Myself és a The Idoru tagjai visszatekintenek a múltba a nemzetközi rock és metálszcéna örökzöldjei képében.

Mindeközben, kint a fedett, fűtött kerthelységben az anglománoknak összerogyásig TESCO DISCO Dj.Kecskével, Pipóval és P Kovaryval (Neo), a klasszikus indie-től az indietronica-ig, a new-wave-től a nurave-ig minden hallható lesz, ami fontos volt 2007-ben, míg a koncertteremben Dj.Jogsi és Tubus illetve a Fish frontman-je DJ Hal kaotikus buli-szettje hallható és táncolható reggelig.