BPRNR hírek

Barátságos hírlevél érkezett a Budapest Rockandroll-tól.

Sziasztok!

A Superbutt Better Machine és a Fish! Are You Away klipje a top 20-ban van a magyar Viva TV Coca-Cola Soundwave slágerlistáján. A listát a közönség szavazatai alapján állítják össze, így aki segíteni akar, hogy a klipek feljebb kerüljenek, menjen a Viva weboldalára és kattintson! Szavazni, tapasztalataink szerint óránként egyszer lehet itt: VIVA

Már kaphatók a jegyek a szepte,ber 16-ai Millenárisos Backyard Babies (S) koncertre, a szokásos helyeken (Underground Store, Speed Westend, CD Pince, Hammer Bolt, Headbanger), és a jövő héttől a helyszínen is. Az immár Jövő Háza névre hallgató volt Millenáris Parkban a svéd rocknroll-királyok egyébként a Hangfoglalás című háromnapos monstre hangszerkiállítás és showcase fesztivál zéróakkordjaként lépnek fel. Lehet, hogy sokaknak érdemes az első két napon is kilátogatni a Jövő Házába, annál is inkább, mert pénteken, 15-én nagyon sok műs zenekar mellett a Wackor és a Sunworkshop is játszik ott. A Hangfoglalásról részletesebb infók a www.hangfoglalas.hu oldalon találhatók.

A Bakery stúdióban már keverik a Blind Myself ‘Ancient Scream Therapy’ című új albumát, ami várhatóan október végén kerül a boltokba. A Blind a Parádén játszott rövid koncert után helyből, a Felvonulási térről indult tovább tíznapos keleti-északi turnéjára, amelynek során Ukrajnában(!), Lengyelországban és a Balti államokban játszanak. Magyarországi Blind koncertek november-decemberben, a lemez megjelenése után várhatók.

Jövő szombaton, szeptember 8-án a Hollywoodoo ingyenes lemezmegjelenési koncertet játszik a Blue River Pub-ban (hajó, az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél). A koncert előtt levetítik a 2006-os Filmszemle fődíjas alkotását, a Pálfi György rendezte Taxidermiát, ami több külföldi filmfesztiválról is nagydíjat hozott el, nem melleseleg pedig főszereplője a Hollywoodoo énekese, Trócsányi Gergő. A vetítés utáni Hollywoodoo koncerten kapható lesz az új ‘Azistenlába’ című lemez, amely persze ott van a BPRNR shopban is, ha valakinek úgy egyszerűbb.