Blind Myself: megvan a győztes!

Ahogy arról értesülhettetek, két hónapja klippályázatot írt ki a Blind Myself azon lelkes rajongók számára, akik kellő eltökéltséget éreztek magukban a Mosquitoes of Hate című szerzemény megfilmesítésére. Jó tett helyében pedig illik jót várni, hiszen a jelentkezők már előre tudhatták, hogy 100000 forint készpénz is jár a nyertes munkáért cserében. Mi pedig azt a megtisztelő szerepet kaptuk, hogy most kihirdethessük a győztest.

A versenyre hét pályamunka érkezett, amiket a zenekar ezúton köszön is minden indulónak, nyertes azonban csak egy lehetett közülük, ez pedig az Ebner Dávid és Hernádi Ambrus által indított MADvision-videó lett, amit egy óvodában forgattak. A srácoknak egyáltalán nem volt könnyű dolguk, hiszen az idő hiánya mellett a szülőktől is engedélyt kellett kérni, ugyanakkor a történet eredetisége és elvonatkoztatása kellően meglepte a bandát. Tehát az alábbi videó nyerte meg a versenyt, egyben érdemelte ki azt a státuszt, hogy hivatalos videóként tüntesse fel a zenekar saját életművében:

A TÖBBI PÁLYAMŰ

Innentől pedig következzen a többi munka, amit Nagy Gábor alkotásával vezetünk be:

Majd érkezzék Pópity Balázs munkája:

Csibi Vera agyszüleményéről sem szabad megfeledkezni:

És persze Gedei Szabi is küldött egy videót:

Bár koprodukciók is érkeztek, így Kanizsai Patrícia és Grátz Ádám közös klipterve így néz ki:

Emellett HelloHell csapata, azaz Kondor Tamás és Dóri így adaptálta a szerzeményt:

És ha nem kaptatok hirtelen túladagolást, ne felejtsétek el, hogy a Gróf Balázs által jegyzett Deal Broker/Jó szándék kövei is kap egy rajzolt-animált új videót, feltehetően két-három héten belül. Még egyszer köszönjük mind a zenekar, mind a NuSkull nevében a nevezéseket, és jó szórakozást a videókhoz!