Blind Myself: a kultúra része

A következő sajtóanyagot Tóth Gergő, a Blind Myself énekese küldte nekünk:

A negyedik

Elkezdtük negyedik lemezünk felvételeit a Bakery Stúdióban, Bodnár Péter (basszusgitár) segítségével. A dobsávok és a bogo már fent vannak, július folyamán a gitár és az ének is elkészül majd. A megjelenés augusztus helyett októberre várható. Azért kellett elhalasztanunk a kiadást, mert rendkívül suru nyarunk lesz. Azonban így több idonk lesz a keverésre, borító valamint klipmunkálatokra. A CD eloreláthatólag kétféle változatban fog megjelenni, egy sima CD-s (felhasználóbarát, nyomott áron 1500Ft-ért), valamint egy CD+DVD, digipack formában, amely szintén nem lesz drága.

A nyarat Bécsben indítjuk, ahol az osztrákok „Sziget Festiválján”, a Donauninsel-en játszunk majd a Planet Music színpadon este 8 tájban. Ez a fesztivál amúgy teljesen ingyenes, a hétvégén több mint egymillió ember fordul meg a programhelyszíneken. Aztán két nappal késobb a Soulfly elott lépünk fel az Insane-el, a németországi Lindauban. Hazaérkezésünk után a WAN2 Feszt. nagyszínpadán az Agnostic Front és az Apocalyptica elott zúzunk majd. Aztán vissza a valóságba, a VOLT-on az Edda elott bizonyíthatunk majd. Tavaly is velük játszottunk, és mondhatom a közönségük fantasztikusan nyitott volt az új, modern dolgokra. Se.

Aztán hosszú-hosszú évek után újra játszunk Pécsen a Rockmaratonon, amit már nagyon várunk. Ugyanazon a héten, a Hegyalján, a nagyszínpad programjának befejezése után, egy új programhelyszínen a DeWalt színpadon nyomunk egy jót (vagy rosszat).

Augusztus elején két bulink is van, a vajdasági Hellwood Fesztiválon, valamint a kazincbarcikai Kasza Fesztiválon. Aztán már jön is a Sziget, a jól bevált HammerWorld színpadon a Death By Stereo és a Sick Of It All elott lépünk majd fel. Ezután lesz még egy nagyon különleges bulink a nyár végén, de errol majd késobb.
A nyári szezonban már fogunk játszani pár számot az új lemezrol.

Blind Myself a kompetencia mérésének alapja

Más. A 10. évfolyamosok Országos Kompetenciamérési (www.kompetenciameres.hu) tesztjébe véletlenül bekerült a Blind Myself is. A szövegértés szekcióban egy régebben megjelent, újságból kivágott lemezajánlókat (a mi részünkrol a Product Of Our Imagination) kellett elolvasniuk és velük kapcsolatban különbözo kérdésekre válaszolniuk.

Itt vannak a kérdések (a Blind Myself-re vonatkozóak):

9. Feladat: Rockalbumajánlók

Melyik az a zenekar/énekes, amelyik több stílust ötvöz dalaiban:
A. Demjén Ferenc
B. Bon Jovi
C. Dream Theater
D. Blind Myself

12. Feladat: Rockalbumajánlók

Mi a közös a Cyborn, a Dimmu Borgir és a Blind Myself zenéjében?
A. Az eloadók angolul énekelnek
B. Hagyományos zenei motívumokat is felhasználnak
C. Eloszeretettel készítenek elektronikus zenét
D. A metálos, kemény hangzás jellemzi a zenéjüket

13. Feladat: Rockalbumajánlók

Kik a legismeretlenebben a könnyuzenei pályán?
A. Bali és a Rockangels, Cyborn
B. Dimmu Borgir, Busted
C. Dream Thater, Blink 182
D. Blind Myself, Cyborn

A kérdőív elolvasása.

Hát így váltunk a kúltúra részévé!

Minden jót,
Blind