Blessed By A Broken Heart: kilépett az énekes!

Mindenkit meglepetésként sokkolt hír, miszerint Tony GambinoBlessed By A Broken Heart énekese kilépett a csapatából személyes okokra hivatkozva és a helyét Sam Ryder, a zenekar gitárosa, vokálosa vette át. Gambino egy videóüzenetben magyarázza el a történteket, de a hivatalos közleményt, azért lefordítottuk nektek: „Ez volt életem egyik legnehezebb döntése, ugyanis nemrég úgy döntöttem, hogy felhagyok a turnézó életmóddal, hogy itthon tudjak maradni a családommal. Ezzel együtt izgalmas híreim vannak: én vagyok az egyik legizgatottabb, hogy utódomként Sam Rydert jelenthetem be, aki énekesé lép elő a jövőben és ezzel együtt jobb utóddal nem is lehetnék megtisztelve. Sam egy világszintű zenész, illetve énekes és maximálisan megbízom benne.” Íme a videó, ahogy Tony elbúcsúzik a rajongóktól és visszavonul:

A csapat azonban mindenre gondolt és, hogy a rajongók ne szontyolodjanak el teljes mértékben Sam és a megmaradt csapat felvettek egy vadonatúj dalt, az Out Of Controlt, mely bár csak egy b-oldalas kiadatlan nóta a legutóbbi album után, de teljes egészében Sam, az új frontember hangja hallható rajta. Sam egyébként így nyilatkozott a történtekről: „Tony a legjobb barátom, de a kötelesség elszólította és meg kell tennie, amit meg kell tennie, de a show nem állhat meg. Van pár nagyszerű rajongók, akinek tudnia kell, hogy nem hagyjuk őket cserben. Gyertek rázzátok a fejetek és énekeljetek egy kis rock n’ rollt, mert csak ennyi az egész és higgyetek nekem: csak most indulunk el igazán.”

Mivel a csapat mindig közel állt az oldalhoz, ezért mi az alábbi dallal búcsúzunk Tony Gambinotól és kívánjuk neki a legjobbakat családfőként és magánemberként. Íme a Mic Skillz 2 a debütlemezről: