Bleeding Through: hírdömping

A Bleeding Through minden valószínűség szerint jó eséllyel pályázhatna az elmúlt évek leghányattatottabb sorsú zenekara címre, mivel a Declaration című tavaly megjelent lemez körüli herce-hurca és az igen komoly pénzügyi válságot követően az I Killed The Prom Queen-ből érkezett Jona Weinhofen gitáros bejelentette távozását a bandából. Az ok igen egyszerű és honvágy névre hallgat. Tudniillik, Jona eredetileg ausztrál származású és az elmúlt két év turnézásai során szinte semmi ideje nem maradt a hátrahagyottakkal ápolni bármiféle kapcsolatot. Tehát a lehető legbarátibb viszonyban történik a különválás és még mielőtt hazatérne, addig a Bring Me The Horizon-ban fog kisegíteni a megüresedett gitáros poszton.
Az eredeti hírt és Jona személyes bejelentését itt olvashatjátok teljes egészében.

De a Bleeding-et sem kell félteni! Dave Nassie az új gitáros, akit olyan zenekarokból lehet ismerni, mint a No Use For A Name, az Infectious Grooves, a Suicidal Tendencies vagy épp Brandan projekt bandájából, a The Innocent-ből.
Úgy néz ki sikerül a Sony-val megállapodni terjesztés, a Warner Music Group-pal pedig merch ügyben. Valamint egy új, normális lemezszerződés is a levegőben lóg.

www.myspace.com/bleedingthrough