Bleed Together: a második előzetes a Miss May I érkező lemezéről

15 éves karrierjének legnagyobb szünetével, öt év után adja ki új lemezét a Miss May I. Az ohiói metalcore-kvintett szeptember 2-án jelenteti meg a Curse of Existence címre keresztelt hetedik nagylemezét, ami immáron a második anyaguk lesz a SharpTone Recordsnál. A srácok már bemutatták a lemezről az Unconquered című tételt, most pedig itt a második ízelítő, a Bleed Together.

Az album hangzását egyébként a láncfűrészgyáros Will Putney felügyeli, a most bemutatott új dal pedig a szülő-gyerek kapcsolatot járja körbe, hogy a felek meddig hajlandóak elmenni a másikért, illetve magát a folyton védelmező szülői ösztönt. Külön érdekesség, hogy az énekes, Levi Benton szerint a szám a 2012-es Hey Mister daluknak egyfajta folytatása, ami az apafigura hiányát mutatta be. Mutatjuk is, mik lesznek még a lemezen a már hallható két tételen kívül:

1. A Smile That Does Not Exist
2. Earth Shaker
3. Bleed Together
4. Into Oblivion
5. Hollow Vessel
6. Free Fall
7. Born Destroyers
8. Unconquered
9. Savior to Self
10. Bloodshed

A lemezről már nagy valószínűséggel újdonságokat is hoz a zenekar hozzánk idén ősszel a több mint két és fél évet(!) csúszó, de végre-valahára megrendezésre kerülő kétnapos szeánszra az August Burns Red és a  Bury Tomorrow vendégeként. A november 16-17-én, a Dürerben tartandó bulikon fellép még a Thornhill is, minden egyéb infó az eseménynél.