Blandishből Buttercup

Sajnos feloszlott hazánk egyik legcsinosabb zenekara,a Blandish. Erről maga Luca, a banda dobosa maga értesítette lapukat. Azonban hogy ne szomorkodjunk, azt is elárulta, hogy a zenekar egy része új néven (Buttercup) tovább folytatja:

Sajnálattal közöljük a Blandish közönségével, hogy a 2002-ben alakult női rockzenekar, 2006. szeptember 8-án feloszlott. A zenekarunk egy része azonban tovább folytatja együtt a zenélést: Késmárky Zsófi "Daisy" (gitár), Farkas Sarolta (ének) és Marosvölgyi Luca (dob) személyében. Szeptember közepén csatlakozott hozzánk Máté Évi is (Angelus) gitáros poszton, így megalakult az új budapesti női formáció Buttercup néven. A Blandish dallamos alapjaival keverjük a keményebb stílust, a próbák már folynak. Új számok is születnek, de régebbi dalokat is játszunk durvított változatban.

A zenekar egyelőre még nem találta meg a megfelelő basszusgitárosát, így ezúton is szeretnénk felhívni a lányok figyelmét, hogy aki szeretne hozzánk csatlakozni, keressen meg minket bátran.

További információk:
Luca: 30/256-6509, buttercup.music@citromail.hu