Bitang nevekkel rukkolt elő a jövő évi Punk Rock Holiday

Európa legjobb punkfesztiválja, a szlovéniai Punk Rock Holiday erősen indít: bejelentette a jövő évi felhozatal felét. A 2024. augusztus 5-9-ig tatró folyóparti bulimaraton olyan zenekarokkal erősít, mint a Rise Against, a Flogging Molly, a Descendents, az Alkaline Trio, az A Wilhelm Secream, a Zebrahead vagy a tavaly nálunk járt Death by Stereo. A hardcore kedvelői is örülhetnek, ugyanis Comeback Kid és Terror is lesz. Ezenfelül a közönségszavazáson 10 helyett 13 bejutott kisebb/feltörekvő banda nevét is közzétették: jön a gitárhősködős Drunktank, akik márciusban minket is levettek a lábunkról Budapesten a Riffben; az ő tavaszi turnépartnerük, a Smacked; a Kill the President!; vagy a csak csajokból álló Pubic Enemy (igen, L nélkül).

Idén mi is ott nyaraltunk a feszten, van is csomó videónk, pl. teljes koncertes, nagy látószögű színpadi felvétel a Stick to Your Gunsról és az Agnostic Frontról; ott voltunk (és szörföltünk) több száz ember között porondon a Pennywise és a Dropkick Murphys utolsó dalánál; láttuk, hogy penget Stigma (Agnostic Front) és hogy énekel Jason DeVore (Authority Zero) a circle pit közepén, illetve további finomságokat is (teljes lista lent).

Jegyek még kaphatók a fesztivál honlapján és majd a kisszínpados zenekaroktól is, szóval érdemes figyelni őket! Most pedig hangolódásra fel, ha már itt a tél!