Billog koncert…

Koncertezni indul a békéscsabai crustos megoldásokkal dolgozó HC banda a Nasmith táraságában, tovább info a flyeren és az oldalukon.

BilloG

Nasmith

A Billog a következőeket üzeni:

„Annyit esetleg lehetne még hozzáfűzni a dolgokhoz, hogy: a szeptember 9-én megrendezésre került gyömrői tehetségkutatón, a 24 induló zenekarból a Nasmith 3. lett, illetve Zahorán Csaba a Billogból lett az est legjobb basszusgitárosa.
A terveim között szerepel, hogy decemberben, vagy legkésőbb jövő év elején felköltözök Pestre. (Mert ami itt van, az maga a POKOL – minden szempontból) Mivel a gityós srác pesten tanul, talán így még jobb is lesz, viszont dobos téren megbízható embert keresünk; a lényeg az, hogy legyen normális cucca, és veszettül komolyan gondolja a muzsikálást!!!”

Megjegyzem a bpi dolog sokban segíthet a bandának, hiszen a fővárosban jobban mennek az underground dolgok, s a zenekarok többnyire támogatják is egymást.
A dobosról annyit, hogy aki szereti a HC és crust féle dolgokat, van dobja, és tud is rajta, ideje is engedi, az bátran konntaktoljon:

Tel.: 30/432-666-2 (Csabi)
E-mail: billog@freemail.hu

(Elvárás és letölthető zenék a banda honlapján).