Bikaként öklel fel az Enter Shikari új száma

Tovább folytatja a boldog-boldogtalannal közösködést az Enter Shikari. A britek a feltörekvő Wargasm után most ismét egy kevésbé ismert előadót emelnek a rivaldafénybe, ő pedig nem más, mint Cody Frost. Közös daluk szimplán csak a Bull címet viseli és egy igazi energiabomba, ami a ‘Shikarinak inkább az elektrós oldalát helyezi előtérbe, igazi lüktető klubtrekket kapunk, ami egy pillanatra sem csillapodik le.

A kollabbal kapcsolatban a felek csak szuperlatívuszokban tudtak nyilatkozni. Rou Reynolds énekes elárulta, hogy régóta ismerik Codyt, igazi tehetségnek tartják, egyből az ő hangja ugrott be neki, amikor a dal refrénjét hegesztette. A fiatal énekes szintén nem nagyon tudta kordában tartani az érzéseit a vendégeskedés kapcsán: állítása szerint 15 éves kora óta óriási rajongója a Shikarinak (az egyik daluk címe a tenyerére is van varrva), és ez egy valóra vált álom számára. A felkérés pedig pont a legjobbkor érkezett, amikor épp egy zűrös szakításon ment keresztül, és miután megkapta az üzenetet a srácoktól, játszi könnyedséggel pörögtek ki a dalszövegek a fejéből.

A dal mondanivalója nem is nagyon áll messze a Codyval történtektől: a srácok elmondása alapján a Bull az olyan emberekről szól, akik felbukkannak az életedben, visszafordíthatatlan károkat okoznak benne, majd utána egyből el is tűnnek. Legyen szó zaklatókról, internetes trollokról, vagy csak egy meggondolatlan romantikus partnerről, ezek az emberek tudatosan, vagy akaratlanul, de rombolják a mentális egészségedet, az önbecsülésedet és még az identitásodat is.