Beverte a fejét és meghalt egy rajongó a NOFX dán koncertjén

055faf95-bbfe-4478-8bf1-a51945b372ef

Mint a cikkünk címéből is olvashatjátok, a NOFX a napokban Koppenhágában tartott koncertet, ahol egy bizonyos Samuel Pollas nevű srác olyan szerencsétlenül esett és verte be a fejét, hogy álmában belehalt a sérülésbe. 

Az eset azért is különösen tragikus, mert a 20 éves Samuel az esés után teljesen magánál volt, viszont ahelyett, hogy orvosi segítséghez fordult volna a nyilvánvaló fejfájásával, ő inkább hazament este és lefeküdt aludni. Ez a döntése végzetesnek bizonyult, álmában belehalt a fejsérülésébe.

A NOFX csapata Fat Mike-kal az élen nem hagyhatta, hogy Samuel meggondolatlansága a későbbiekben másoknál újra előfordulhasson, emellett pedig igyekeztek a részvétüket is kinyilvánítani a hozzátartozóknak, többek között Samuel édesanyjának, aki teljesen összetört. Az édesanya magán erőt véve fia halálából fakadóan adott tanácsot minden olyan ifjúnak, aki hasonló balesetet szenved:

„Hogyha részeg vagy és bevered a fejed, ne feküdj le anélkül, hogy nem nézeted meg, ne engedd haza egy barátodat sem egyedül, miután elestek vagy beverték a fejüket. Vigyázzatok magatokra és egymásra.”

Ezzel csak egyet tudunk érteni, ha bajod esik, és fáj a fejed, ne bulizz tovább, hanem keress orvost minél előbb! Ha egy barátoddal történik ugyanez, ne habozz lebeszélni arról, hogy tovább folytassa a bulizást. Az egészségnél nincsen fontosabb.

This is Samuel. He was 20. He hit his head on the ground at our show in Copenhagen. He was nauseated and dizzy, but…

Közzétette: NOFX – 2016. június 19.