Betörtek az Attila énekeséhez

attila fronz

Elég rosszul indulnak az ünnepek a suttyókirály Attila frontembere, Chris Fronzak és családja számára. A hét elején Fronzék még gondtalanul hajókáztak a Bahamákon, majd Orlandóba hazaérve azzal szembesültek, hogy amíg távol voltak, valaki betört a házukba és jó pár dolgot magával is vitt.

Az énekes a közösségi médiás profiljain taglalta, hogy mennyire kibaszott idegölő és irritáló az egész helyzet, hogy a környéken még több lakó is ugyanígy járt, hogy mostantól százmilliószor jobban oda fognak figyelni a biztonságra és hogy aki támogatni szeretné a Fronzak családot, az esetleg a jövő héten rendelhetne ezt-azt a ruhamárkájától, a Stay Sicktől. Természetesen ezután az internetek rögtön a fejéhez is vágták, hogy talán nem kéne annyit posztolgatnia arról, milyen jól éldegél, legyen szó akár a nyaralásról, akár a drága autóiról, és akkor nem történnének ilyenek. Erre Fronz csak annyit reagált: akkor ezek szerint mostantól soha többet nem szabad Twittereznie?

Az Attila egyébként nemrég dobott ki egy ördögözős-templomégetős új számot, tavasszal pedig újra Európában turnéznak, hozzánk legközelebb április 21-én a bécsi Impericon fesztiválon lehet megnézni őket.

I’m at a loss for words right now….. my house got broken into & burglarized while I was away. This is incredibly frustrating and stressful… I can assure you that security measures have been taken to make sure this will never happen again. It’s already happened to several people in my neighborhood too…. ugh. Anyways, thanks for the kind words and support. Me & the fam are going to figure all of this out and still try to have a good Christmas. I want to give an extra special thank you to anyone that picks up something from @staysickthreads over the next week. It won’t replace everything that has been stolen from me but it will surely help, and I appreciate that a lot. Thanks for being understanding.

Lord Zilla The SLiME MASTER (@fronzilla) által megosztott bejegyzés,