Best of… hadjárat

Szeptember utolsó napjaiban kerül a lemezboltok polcaira a Roadrunner Records három igazi kiválóságának és mondhatjuk, hogy a rocktörténelem 3 igazán nagy bandájának életművét összefoglaló best of válogatáslemez.

Best of Sepultura

A brazíliai Belo Horizante-ból útnak indult Sepultura az elmúlt több mint 20 évben a hardcore metál műfaj egyik legmeghatározóbb bandájává vált:kétségkívül legsikeresebb korszakuk a Cavalera testvérpárok, az énekes Max és dobos Igor közös munkája fémjelezte időszak volt. Ennek az etapnak a legütősebb felvételeit válogatták össze most egy albumra.

1.Troops Of Doom
2. Beneath The Remains
3. Inner Self
4. Arise
5. Dead Embryonic Cells
6. Desperate Cry
7. Refuse/Resist
8. Territory
9. Slave New World
10. Biotech Is Godzilla
11. Roots Bloody Roots
12. Attitude
13. Ratamahatta

Best of Fear Factory

Az első sikeres próbálkozásnak tekinthető a death metál és az indusztriális zenei alapok elegyítésére az 1990-ben Los Angelesben alapított Fear Factory munkássága. 1992-ben szerződtek a Roadrunner Recordshoz, ahol debütáló albumuk ’Soul of New Machine’ címmel jelent meg. Az elmúlt 15 évben a műfaj egyik legnagyobb nevének számítanak. Hazánkban legutoljára az idei SZIGET fesztiválon léptek fel közel 10 évvel első magyarországi koncertjük után.

1. Martyr
2. Scapegoat
3. Scumgrief
4. Demanufacture
5. Self-Bias Resistor
6. Zero Signal
7. Replica
8. Shock
9. Edgecrusher
10. Resurrection
11. Cars
12. Linchpin

Best of Type O Negative

Type O Negative gótikus metálra épülő zenéje nemcsak a kritikusok, hanem a közönség kegyeit is elnyerte az évtizedek során: az 1993-as ’Bloody Kisses’ c. albumuk a Roadrunner Records legelső arany — és platinalemezes kiadványa volt, hasonló sikereket könyvelhetett el az 1996-es ’October Rust’ is, ami szintén aranylemez lett világszerte.

1. Unsuccessfully Coping With
The Natural Beauty Of Infidelity
2. Christian Woman
3. Black No. 1
4. Too Late: Frozen
5. Love You To Death
6. My Girlfriend's Girlfriend
7. Cinnamon Girl
8. Everyone I Love Is Dead
9. Everything Dies
10. Highway Star
11. I Don't Wanna Be Me
12. Life Is Killing Me

www.roadrunnerrecords.co.uk