Be Harder: új dal a Terror- és Twitching Tongues-tagok izmozós bandájától

A metalos hardcore-ban utazó God’s Hate március 12-én a Closed Casket Activities kiadónál fogja bemutatni legújabb, self-titled albumát. A lemezről az első dal máris hallgatható, a címe Be Harder. (That’s what she said.)

A banda két alapítója, a Twitching Tongues-frontember Colin Young és Brody King pankrátor (a kép jobb szélén, mi nem packáznánk vele) mellett az új lemezen több új bandatag is debütál, köztük Colin testvére, Taylor Young, aki a lemez producere is volt a kaliforniai The Pit stúdióban. A teljes jelenlegi felállás:

  • ének: Brody King
  • ének, dob: Colin Young (Twitching Tongues)
  • gitár: Taylor Young (Twitching Tongues, ex-Nails)
  • gitár: Martin Stewart (Terror)
  • gitár: Anthonie Gonzalez
  • basszus: Alec Faber (Twitching Tongues)

Colin így kommentálta a megjelenést:

Némely banda minden évben ír egy albumot, ami őrület. Más bandák 12-13 számos lemezeket készítenek, de hallatszik rajtuk, hogy csak a számok felébe adtak bele mindent. Az én célom, hogy egy olyan anyagot készítsünk, amin az összes dal a kedvencem. És igen, ez sokkal hamarabb kint is lehetett volna, ha a Covid nem szól közbe, de biztos vagyok benne, hogy minden zenekar így van most ezzel a helyzettel.

A God’s Hate zenekart a barátság és a hardcore zene tiszta szeretete szülte, és valami olyat akarunk létrehozni, amit hallani akartunk, de nem találtuk: irgalmatlanul kemény zenét, amit amit sem szövegileg, sem zeneileg nem fog vissza semmi. Szarozásnak itt nincs helye, főleg ebben a mai világban. Ez a lemez számunkra felér egy terápiával, és remélem, hogy ez másokat is ösztönözni fog ugyanerre: gyötrelmes és kegyetlen zenét csinálni, szeretetből.

Alább a friss dal, alatta pedig a szintén veszélyes borító.