Azfeszt: elmarad

Hosszas várakozás után egy facebookos bejelentéssel törte meg a nyírbátori Azfeszt fesztivál szervezősége a csendet. De nem a fellépők bemutatásával, hanem azzal a hírrel, hogy idén nem kerül megrendezésre a mulatság.

Íme a hivatalos közlemény:

Ezúton tudatjuk veletek, hogy az utóbbi hét évben Nyírbátorban megrendezett Azfeszt Zenei Fesztivál idén elmarad. Annak ellenére, hogy évről-évre több ezren voltak kíváncsiak a termál fürdőben megrendezett eseményre, a rendezvény finanszírozása sajnálatos módon minden évben komoly nehézségekbe ütközött. Idén a rendezvény meghirdetése után egyéb problémák mellett a főszponzorunk is elállt egyoldalúan a szerződésünk teljesítésétől, ezzel lehetetlen helyzetbe hozva a szervezőket. Mivel nem akarjuk feladni azon irányú törekvéseinket, hogy olyan rendezvényt valósítsunk meg amely zeneileg Magyarországon egyedülálló, a kialakult helyzetet idén a miskolci Gyár Fesztivál szervezőivel közösen orvosoljuk.

Várunk mindenkit szeretettel a miskolci EGYETEMVÁROSBAN augusztus 18-19-20. között megrendezésre kerülő GYÁR Fesztiválra, ahol az Azfeszt Színpadon a hagyományainkhoz híven megismerhetitek a elkövetkező évek nagy tehetségeit, valamint a hazai és nemzetközi zenei éllovasok koncertjeire tombolhattok esténként.

A fellépőkkel és az egyéb részletekkel hamarosan jelentkezünk az interneten!

http://www.azfeszt.hu/
http://www.gyarfesztival.hu/