Azahriah kiadott egy dalt, ami csak azért nem totál System of a Down, mert kicsit Rammstein is

A címből igazából ki is derül itt minden fontos tudnivaló, de azért nézzünk kicsit jobban is körmére ennek a Tartarosz című számnak, ami ma jelent meg Azahriah új lemezén, a Skatulya I-en.

Szóval az énekes-dalszerző amúgy is előszeretettel adagol keleties és/vagy balkáni vibe-okat a dalaiba, meg korábban arról is beszélt már, hogy egyszer majd szívesen csinálna egy metalbandát, most pedig egy dal erejéig egy fedél alá hozta a kettőt. Tulajdonképpen innentől adja magát, hogy az eredmény nagyrészt nettó olyan legyen, mint a System of a Down, kivéve a dal legvégén az a német nyelvű rész, ami meg a Rammsteinre hajaz, és amúgy egyáltalán nem látnád jönni, ha most nem spoilereztem volna el, szóval bocs. Egyébként kicsit olyan, mintha Azi direkt a Nova Rockra írta volna a dalt, ahol első magyarként fog fellépni idén júniusban, bár a dal szövegében erre nincs semmi utalás, ellenben a Puskás Ferenc Stadionban tartandó tripla koncertre van, úgyhogy sanszosnak tűnik, hogy a dal élőben is el fog hangzani. Pogó vajon lesz-e rá?

A számon egyébként több közreműködő is dolgozott a metalszíntérről, a producer Horváth Attila volt (Subscribe / Ash Sound), a dobokat Jankai Valentin veri (Leander Kills, Blind Myself), és a Lángoló szerint Azahriah menedzsere, a Blind Myself énekese, Tóth Gergő is kiabál kicsit a dal hátterében. Most valószínűleg ők is totál hitelüket vesztették egy csomó vaskalapos metalos szemében. Bár Gergő valószínűleg már réges-rég, amióta a Wellhello meg hasonló pop előadók menedzsere lett.

Na mindegy, itt a dal, ha esetleg valaki nem indította volna el már a hír első fél mondata után.