Az Ingested újravette a második nagylemezét, mutatnak is róla egy klipet

Úgy tűnik, hogy a brit brutal death metalos/deathcore-os Ingested sem tud megülni a babérjain. Még nincs egy teljes éve, hogy a legutolsó nagylemezük, a Where Only Gods May Tread megjelent, illetve idén januárban a debüt EP-jük újrakevert verzióját is kiadták, most új hírekkel jelentkeznek: az év eleji mutatványuk mintájára a második nagylemezüket is kiadják teljesen újragondolva. Hogy miért? Mert a The Surreption idén nyáron lesz tízéves, így július 30-án érkezik a Unique Leader Recordsnál a The Surreption II (Redux), amihez most egy klipet is kiadott a csapat, mégpedig a lemez hetedik dalához, a Manifesting Obscenityhez. Jason Evans, a csapat énekese így kommentálta a történéseket:

Páran tudhatjátok, hogy a második nagylemezünk, a The Surreption idén tölti a tízet, és mi mással lehetne ezt jobban megünnepelni, mint hogy még egyszer a világra szabadítjuk ezt a szörnyet?! Így van, elbarikádoztuk magunkat az Ingested-bunkerben, hogy áldozatos munkával elétek tárhassuk ezt az albumot úgy, ahogy mindig is szerettük volna, hogy szóljon. Ez nem egy remix, nem egy remaszter, teljesen újra lett gondolva és véve ez a jelentős, de sokszor figyelmen kívül hagyott darabja az Ingested munkásságának. Elég szomorú, hogy soha nem nyílt rá alkalmunk, hogy videót készítsünk a lemez eredeti megjelenéséhez, így hát legeltessétek most a szemeteket és a fületeket most a Manifesting Obscenity klipjén, és pörgessétek fel azt az előrendelést a The Surreption II-re, mert ez a dög július 30-tól elérhető a Unique Leader Recordsnál.

Alább mutatjuk is a klipet, de nem árt megjegyezni, hogy a csapat rajongói most már tényleg eldobhatják az agyukat, ugyanis a srácok idén novemberben a Bleed From Within előzenekaraként lépnek fel a Dürerben, míg jövő áprilisban már headlinerként térnek vissza, szintén a Dürerbe, olyan csapatok társaságában, mint a Vulvodynia, a VCTMS és a Bound in Fear. Így kell ezt csinálni, na!