Az Incubus énekesével adott ki közös dalt a Night Verses

Tavalyi lemeze folytatásának felvezetéseképp az évek óta instrumentális trióként működő Night Verses egy vadonatúj dalt adott ki Glitching Prisms címmel, melyben nem más, mint az Incubus énekese, Brandon Boyd vendégszerepel. Az új album, az Every Sound Has a Color in the Valley of Night, Part 2 március 15-én jelenik meg az Equal Vision Recordsnál.

A zenekar az alábbiakat fűzte a közreműködéshez:

Brandon egy tagadhatatlanul egyedi megközelítéssel kezeli a saját hangszerét. Amikor hozzá hasonló művészekkel dolgozol együtt, gyakran arra számítasz, hogy elkerülhetetlenül idomulnod kell majd hozzá, hogy működjön a dolog. Amikor azonban megírtuk vele a Glitching Prismst, az ötleteiből azonnal megkerült a kirakós hiányzó darabja. Minden, amit csinált, előnyére vált a szerzeménynek, miközben teljesen különbözött attól, amit eredetileg elképzeltünk. Nem hiszem, hogy bármelyikünk elégedettebb lehetne a végeredménnyel.

Az album számlistája az alábbi lesz:

1. Plague Dancer
2. Åska (feat. Author & Punisher)
3. Glitching Prisms (feat. Brandon Boyd)
4. Desire to Feel Nothing
5. Crystal X
6. Slow Dose (feat. Anthony Green)
7. Phoenix V: Invocation

A Night Verses tíz év után idén újra fellép Magyarországon: ők lesznek a Tool előzenekara június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Eközben az Incubus épp a 2001-es Morning View lemeze felújított, újrajátszott verzióját készül kiadni, erről szintén a napokban jött ki az első előzetes dal, az Echo.