Az In Hearts Wake szabadjára engedi a gonoszt

Kicsivel több mint egy hónap múlva, egészen pontosan július 12-én érkezik az In Hearts Wake hatodik lemeze, az Incarnation (tehát az ausztrál metalcore-banda marad az egyszavas címeknél). Az új anyag négy évvel követi az előző Kaliyugát, és egyebek mellett az a különlegessége, hogy ez lesz a zenekar első kiadványa, amin nem szerepel majd Kyle Erich, aki a basszuson kívül a tiszta vokálokért is felelt, és két hónappal ezelőtt, 13 év után hagyta ott a kompániát.

A lemezről most befutott a második klipes ízelítő, az Orphan (lᴉʌǝp ǝɥʇ) képében – amibe egy csepp dallamos ének se szorult -, a banda pedig egy elég meta üzenettel tette nyilvánvalóvá, mit is képvisel a darab:

Az Orphan az a félelem, düh és frusztráció, amit akkor érzünk, amikor végignézzük, ahogy a rendszer kígyója a saját farkába harap. Vergődés az emberi lélek árnyékos zugaiban, pszichotikus természet. Megragadt az elmémben. Lájkolj és iratkozz fel. Mindent felfal belülről.

Öko-bánat okozta szorongás. A technológia, a monokultúra és a tömegtermelés rohamos térhódítása. Mindez a növekedés és a profit nevében. Evolúció vagy de-evolúció? Ki tudja megmondani? Árvák vagyunk egy olyan világban, amely nem képes felnevelni minket, gyakran érezzük magunkat az ősi sors áldozatainak… és mégis valahogy mi választottuk ezt.

Mutatjuk is az elég horrorisztikusra sikeredett videót hozzá, alatta pedig az előző darabot, a Hollow Bone (plɹoʍ ǝɥʇ)-öt.