Az Igorrr szinte teljes koncertező tagsága kicserélődött

Aki jobban követi a francia Igorrr munkásságát, az tudhatja, hogy az alapvetően szólóprojektként funkcionáló „zenekar” mindenese, Guitier Serre nem az egyetlen, akinek az elvont és extrém hatásokat köszönhetjük. A számtalan vendégzenész mellett kialakult körülötte egy „kemény mag”, akik lemezről lemezre részt vettek a munkában, illetve fel is léptek vele különböző koncerteken és fesztiválokon. Ebből a felállásból esett most ki a két énekes, Laurent Lunoir és Laure Le Prunenec. Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis egy szintén férfi-női duó csatlakozott a csapathoz, hogy hangjukat adják a káoszhoz, név szerint Aphrodite Patoulidou és JB Le Bail. Ennek tetejébe pedig még egy új gitárost is köszönthetnek a rajongók Martyn Clement képében. Az elválás okait és a további terveket a zenekar nyilatkozatában itt olvashatjátok:

Jelenleg gőzerővel készülünk a nyári koncertekre. A Covid sajnos ebben a legkevésbé se segített ki minket, de igencsak pozitív kimenetelű változásokat hozott a bandában: Laurent úgy határozott, hogy nem oltatja be magát személyes okok miatt. Még ha nem is értünk vele egyet, természetesen tiszteletben tartjuk a döntését, akkor is, ha ennek következményeként nem igazán lesz képes utazni velünk a jövőben és ezáltal a felállás része maradni. Röviden, Laurent már nem tagja többé a projektnek.

Eközben Laure értesített minket, amíg ezt a kényszerszünetet töltöttük, hogy jobban szeretne koncentrálni a magánéletére és ebbe nem fognak beleférni a próbák. Ugyanúgy teljes mértékben támogatjuk őt is. Természetesen csalódottak vagyunk, hogy ezzel egy fejezet lezárul az Igorrr történetében és minden jót kívánunk nekik a jövőben, viszont itt is vannak a király új hírek: három fantasztikus új embert köszönthetünk a bandában. Először is Aphrodite Patoulidout és JB Le Bailt, akik az énekes szerepeket töltik majd be, másodszor pedig Martyn Clementet, az új gitárosunkat. Az új élő felállás prezentálása legalább annyira izgalmas, mint amennyire kihívásokkal teli lesz, ahol majd a legutolsó Spirituality and Distortion albumunk dalait is végre előadhatjuk, de persze előkerülnek majd klasszikus Igorrr-darabok is. Alig várjuk, hogy találkozzunk és köszönjük az elmúlt évek támogatását!

Az Igorrr már az új felállással érkezik november 29-én a Barba Negra színpadára az amerikai Otto Von Schirachkal és a szintén amcsi Drumcorpsszal, akik az időközben kiesett Author & Punishert helyettesítik. Bemelegítésnek pedig pörögjön a nagy sikerű tavalyi lemez: