A Papa Roach az énekese szüleinek garázsában csapott a húrokba

Naphosszat lehetne mazsolázni, hogy az egykor szebb napokat is megélt Papa Roach hol csúszott el (vagy egyáltalán elcsúszott-e) karrierjének ingoványos talaján, de ezt meghagyjuk a péntek-szombat esték borgőzős tudóstalálkozóira. A lényeg viszont, hogy a majdnem 30(!) éves zenekar új dalt és klipet adott ki Cut the Line címmel, ami a banda 11. nagylemezén, az április 8-án érkező Ego Tripen kap majd helyet.

A banda egyébként azzal aposztrofálta a dalt és a hozzá készült klipet, hogy visszanyúlnak a gyökerekhez, egészen 1993-as megalakulásukig, amikor még az énekes, Jacoby Shaddix szüleinek garázsában próbáltak. Ezzel kapcsolatban egyébként egy szórakoztató kis snittet is bevágtak a videó végére. Az más kérdés, hogy a jelenlegi (amúgy 2007 óta változatlan) felállásból pusztán csak az énekes és a gitáros volt ott akkor, az pedig megint csak más, hogy nu metalos pálfordulásra azért továbbra se kell számítani. Viszont merőben más, mint az elmúlt időszak húzásai tőlük, amikor is bárkivel „összefeküdtek” egy-egy single kedvéért, legyen az trendi rockzenei előadó, DJ, rapper vagy TikTokker.

Mutatjuk is idelent a Bryson Roatch által rendezett videót, aki nagyjából az elmúlt öt év szinte összes klipjét gyártotta a zenekarnak. Aztán pedig mindenki eldöntheti maga, hogy sikerül Jacobyéknak a múltidézés, vagy ez a csótány már végleg kinyúlva marad.