Az August Burns Red feldolgozta a legkarácsonyibb karácsonyi dalt

August_Burns_Red_-_Christmas_2015[1]

Régi hagyomány, hogy az August Burns Red minden Karácsonyra egy különleges feldolgozással jelentkezik, és természetesen idén is odatettek egy újabb metálosított dalt a fa alá. Sőt, ezúttal egyenesen minden idők legelcsépeltebb plázás karácsonyi dalát vették kezelésbe. Igen, a Wham!-től a Last Christmast. Sajnos ének nélkül, pedig mekkorát üthetne már, ahogy Jake Luhrs belesüvíti a mikrofonba, hogy „GIVE IT TO SOMEONE SPECIAAAAAALLL!!!” – ehelyett be kell érnünk a riffparádéval, amit Dustin Davidson basszer húzott fel a közismert refréndallam köré. A bőgős így mesélt a feldolgozás születéséről:

Idén azzal a szándékkal ültem le, hogy írok valami nagyon pörgős, dallamos és tekerős dolgot. Amikor úgy döntöttem, hogy feldolgozom a Last Christmast, arra gondoltam, hogy a legtöbb ember csak a dal refrénjét ismeri. Nem akartam szóról-szóra, hangról-hangra újraírni a dalt, úgyhogy fogtam a fő dallamot, és írtam köré egy sor saját ötletet. A dal szövege nagyon szomorú, úgyhogy ha idén az ünnepek alatt magányosnak érzed magad, remélem, ez a feldolgozás jól tud majd esni.

A banda március 15-én Budapesten, a Barba Negrában koncertezik a Heaven Shall Burn, a Whitechapel és az In Hearts Wake társaságában.