Az As I Lay Dying hivatalosan feltámadt és új dalrészletet mutatott

Öt év leállás után az As I Lay Dying visszatért. Bár ezt így egyelőre még nem jelentették be, de a zenekar oldalára kikerült egy rövid videó, ami nem lehet más, mint Tim Lambesis és csapata visszatérő klipjének egy részlete.

Hogy Lambesisen kívül jelenleg kik zenélnek a bandában, egyelőre nem tudni. Miután az énekest 2013-ban letartóztatták, mert arra készült, hogy egy bérgyilkossal megöleti az akkori feleségét, a zenekar akkori tagsága hamar elhatárolódott a frontembertől és új bandát indított, a Wovenwart. Lambesist 2014-ben elítélték, két és fél évet töltött börtönben, majd a szabadlábra helyezését követően a hírek szerint hamar azon kezdett ügyködni, hogy újraindítsa az As I Lay Dyingot egy új zenészgárdával. A videóból kiderül, hogy a zenekar felállása már összeállt, de a tagokat az első részletből nemigen lehet beazonosítani.

Szintén nyitott kérdés, hogy a banda új dala, vagy a visszatérő lemez mikor fog megjelenni, de innentől kezdve gyakorlatilag bármelyik pillanatban befuthatnak az erre vonatkozó hírek is.