Az Acidic Vaginal Liquid Explosion Generated by Mass Amounts of Filthy Fecal Fisting and Sadistic Septic Syphilic Sodomy Inside the Infected Maggot Infested Womb of a Molested Nun Dying Under the Roof of a Burning Church While a Priest Watches and Ejaculates in Immense Perverse Pleasure over His First Fresh Fetus az új kedvenc zenekarod

Ülj most le. Dőlj hátra. Lazulj el. Engedd szabadjára a fantáziád. Rakd össze magadban a létező leghosszabb, legbeszédesebb, leginkább szemléletes brutal death metal zenekarnevet, amit csak ki tudsz találni.

Megvan? Fogadjunk, hogy a dél-afrikai Acidic Vaginal Liquid Explosion Generated by Mass Amounts of Filthy Fecal Fisting and Sadistic Septic Syphilic Sodomy Inside the Infected Maggot Infested Womb of a Molested Nun Dying Under the Roof of a Burning Church While a Priest Watches and Ejaculates in Immense Perverse Pleasure over His First Fresh Fetus brigádja (röviden:
xAxVxLxExGxBxMxAxOxFxFxFxAxSxSxSxSxIxTxIxMxIxWxOxAxMxNxDxUxTxRxOxAxBxCxWxAxPxWxAxExIxIxPxPxOxHxFxFxFx, még rövidebben:  XavlegbmaofffassssitimiwoamndutroabcwapwaeiippohfffX) még így is rád vert pár körrel. A srácok, akik egyébként a Vulvodyniában is nyomják a slamet, a hétvégén hoztak ki egy 23 számos lemezt ezzel a kedves kis projekttel. Az anyag címe annyi, hogy Gore 2.0, és a kötelező darálós és aprítós körökön túl akad rajta prog, groove, hajmetál, sztónerség, blastbeat alapokra helyezett jazz, klasszikus szörf rock, meg a jó ég tudja, még mi minden. Ja, meg ilyen parádés szövegek:

Move your booty to that Slammin’ beat!
Come on fam move your meat!
Give us a wiggle!
Give us a Bree!
Bree Bree Bree Breee Wiggle Breeeee!

A srácok nagy tisztelői és rajongói a néhai Harambe gorillának is, amint arról a Dicks Out for Harambe című zönge tanúskodik:

Dicks out for Harambe!
Dicks out for Harambe!
They have slain our ape king Harambe!
Revolt is nigh its time to fling your poo!
Ripped apart by monkeys!
Force fed their faeces!
Dicks out for Harambe!
Dicks out for Harambe!

De a konyhában kajára leskelődő hangyáktól az interplanetáris kalózokig a legkülönbözőbb fontos és releváns témákról értekeznek még a dalok. Szóval a lényeg, hogy ennél nagyobb kötelező anyagot nem találsz ma az interneten. Tessék: