Átélni a pillanatot – Itt a második szám a Gel debütlemezéről

Alig pár éve nevezhető aktívnak, de már most a feje tetejére állította a punk- és hardcore-közeget a New Jerseyből számazó Gel. A csajfrontos, nyers, de mégis segg- és ketrecrázós, kompromisszummentes hácét toló bandának több, rövidebb anyaga is kijött már (a legnépszerűbb talán a tavaly nyáron megjelent splitjük a Cold Bratsszel), idén pedig végre kiadják első, teljes anyagukat is.

Az Only Constant címre keresztelt nagylemez március 31-én jelenik meg a Convulse Recordsnál, a tíz dalból pedig most megérkezett a második, a Honed Blade. A dallal kapcsolatban Sami Kaier énekesnő úgy fogalmazott:

Fiatalabb koromban mondhatni lebénítottak a számomra kényelmetlen helyzetek, szinte mozdulni se tudtam. De amióta beszippantott a punk és elkezdtem zenekarokban játszani, ez nagyban megváltozott. Jó értelemben vett kihívással teli folyamat.

A dallista után mutatjuk a kereken 100 másodpercnyi energiabombát, plusz akkor már bedobjuk a korábban kiadott tételt, az Attainable-t is. A Turnstile felkötheti a gatyát – lehet új kihívója akadt?

1. Honed Blade
2. Fortified
3. Attainable
4. Out of Mind
5. Dicey
6. Calling Card
7. The Way Out
8. Worn Down
9. Snake Skin
10. Composure