Art, a bohóc mindenkit kivégez és még egy szülést is levezényel az Ice Nine Kills súlyosan korhatáros klipjében

Aki ismeri az Ice Nine Killst, az bizonyára azt is tudja, hogy a srácok olyannyira horror fanok, hogy lényegében erre építették fel az egész karrierjüket. Most összeér, ami összetartozik, ugyanis a metalcore-banda nemcsak a hétvégén a mozikba kerülő Terrifier 3 (magyarul a borzalmas Bohócrém 3 címen fut) betétdalába dolgozott bele, de a dalhoz leforgattak egy igazán magas minőségű, a filmhez is méltó látványvilágú klipet, amihez sikerült megnyerni magát a film főszereplőjét, a híresen brutális gyilkos bohócot, Artot játszó színészt, David Howard Thorntont is.

Amikor azt mondtam, hogy a videó látványa felér a mozifilméhez, azt úgy értettem, hogy

tényleg csak az kattintson a videóra, akinek baromi erős gyomra van, ugyanis a The Work of Art súlyosan korhatáros klipje megtestesít mindent, ami gore, véres kaszabolás és egész egyszerűen hányingerkeltő!

Aki ezek után is elindítja a negyedórás kisfilmet – amit egyébként a film premierjekor több mint 300 moziban mutattak be a vetítés előtt -, annak jó szórakozást! Aki pedig jobbnak látja csak a dalt meghallgatni, olyan dolgokból marad ki, mint hogy Art késeket bökdös emberek fejébe, a zenekar közönségét szó szerinti wall of deathre készteti, gépágyúval szarrá lövi az INK legényésgét, és még egy szülést is levezényel, ami után az újdonsült anyukát megfojtja a saját köldökzsinórjával. Nyami.

Spencer Charnasék egyébként annak ellenére, hogy 2021-ben adták ki utolsó nagylemezüket, nagyon okosan radaron tartják magukat, idén nyáron például a ska punkos Reel Big Fishsel dolgozták át a Walking on Sunshine c. klasszikust az Amerikai pszichó képregényváltozatához készült OST-re, az előző években pedig a Bayside-dal kokettáltak, vagy épp a PUBG videojátékához írtak zenét. A mostani klipbe is sikerült egy elég nagy nevű zenészt megnyerniük, aki ropja is velük a színpadon – amíg aztán a bohóc ki nem nyiffantja őt is. Szólj, ha megvan, ki az!

Itt meg csak a dal azoknak, akik ma még terveztek enni: