Angertea: külföldi lemezszerződés

A következő, igencsak örömteli hírrel szolgált Mihály Gergely énekes/gitáros az Angertea zenekar háza táján történtekkel kapcsolatban:

„Sziasztok!

Jó hírünk van az Angertea iránt érdeklődő emberkéknek! A múlt héten aláírtunk egy 3 lemezre szóló szerződést a norvég Smash Fabric Records-szal. A 3 lemez magába foglalja a tavalyi Twenty-Eight Ways to Bleed újrakiadását, az idei Distrust EP kiadását, illetve egy jövő szeptemberben várható vadonatúj Angertea lemezt! A kiadó fő profilja eddig az elektronikus zene volt. Most fog 3 alegységre bomlani, és az egyik alegység profilja a rock-metal lesz! Nagyon lelkes kis csapat, akik segíteni szeretnének abban, hogy egy-két lépéssel előrébb jussunk külföldön. Jó kapcsolataik és terjesztői hálózataik vannak Észak-Amerikában, a Skandináv országokban, és Nyugat-Európában. Az új albumunk költségeinek nagy részét állni fogják, szóval mindenképp pozitív az összkép!
A körülbelül egy-két hónap múlva esedékes újrakiadásokkal egy időben fog kijönni az új videoklipünk is, amit a Distrust dalunkhoz forgatunk júniusban az EETfilm stábjával. Velük készült a Waterfront Syndrome videónk, szóval ahhoz fogható bizarrságra kell számítani. :)
A jövőre nézve reméljük a legjobbakat! Köszönjük mindenkinek a támogatást!”

www.angertea.com