Akkor most playbackelt Oli Sykes a Linkin Park emlékestjén, vagy sem?

linkinpark-olisykes

A hétvégén kissé talán elhamarkodottan azt írtam, hogy a Linkin Park nagy Chester Bennington-emlékestje akkor csapott át teljesen felemelő örömünnepbe, amikor a háromórás műsor felénél színpadra lépett Oli Sykes. és elénekelte a Crawlingot. Ezt igazából továbbra is tartom, viszont azóta jó pár kommentelőnk, meg nagyjából a fél internet is szóvá tette azt, ami nekem elsőre valahogy nem tűnt föl, nevezetesen hogy a Bring Me the Horizon frontembere azért szólt olyan jól, mert igazából nem is élőben szólt. Ha jobban megnézzük, tényleg több helyen is észre lehet venni a live streamben, hogy Oli hangja olyankor is szól, amikor nincs is a szájánál a mikrofon, amikor meg éppen beleszólt volna valamit, az meg nem hallatszik:

Az énekes nem sokkal a számonkérő kommentek megjelenése után a Twitteren próbálta magyarázni a bizonyítványát tisztába tenni a helyzetet:

Szóval a ma este elképesztő volt, de…

Valaki durván elbaszott valamit, és az előző esti próbáról felvett énekrészemet használta az élő streamben. Nem volt playback, itt van, hogy igazából milyen volt:

Na de a technikai nehézségektől függetlenül egy elképesztő életmegerősítő dologban vehettem részt, köszönöm Linkin Park!

Olinak Mike Shinoda is a védelmére kelt egy tweetben:

Oli remekül énekelt, hallottam a hangját a monitoromban. Egész biztosan nem csak tátogott, csak hogy tudjátok.

Az biztos, hogy a közönségből vett felvételen sokkal jobban hallatszik Oli élő hangja, már csak amiatt is, merthogy a második refrén kezdését például el is rontotta, de ettől függetlenül mintha még mindig ott szólna mögötte a háttérvokál is. Szóval továbbra sem lehet egyértelműen eldönteni, hogy akkor mi is volt itt a pontos helyzet. Szerinted?

Ki az, aki itt valójában elbaszott valamit?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...