Ajánló: My Small Community

A Mind The Gap zenekarról lassan másfél éve nem lehet hallani. Ennek az-az oka, hogy a zenekar szépen, csendben feloszlott. De igazából csak egy énekes és egy névváltásról volt szó. A tagok nem pazarolták idejüket, megtalálták új énekesüket, és MY SMALL COMMUNITY néven mostanra elkészítették első közös nagylemezüket is.

A debütáló nagylemez az EDGE RECORDS gondozásában jelenik meg „A DAY BECOMES A LIFETIME” címmel. A lemezen hallható 12 dalhoz a zenekar szinte minden rock zenei stílusból merített, és ezek egyvelegéből alkotta meg saját műfaját. A zenei hangvétel végeredményben egy energikus és dallamos underground rock/metal anyag lett.

A kíváncsiak pedig a www.myspace.com/mysmallcommunity oldalon meghallgathatnak 4 vadonatúj dalt a debütáló nagylemezről.

A LEMEZBEMUTATÓ koncert DECEMBER 8.-án a Budapest III. kerület Fényes Adolf u.28 alatt található KÉK YUK-ban, más nevén BLUE HELL-ben kerül, megrendezésre. A Hangulatot a budapesti SPINDRAG alapozza meg melankolikus, mégis atombrutál metálzenéjével. Utána a német punk/rock TRAGIC VISION következik (szintén friss nagylemezzel!). Akik ismerik a Tragic-et tudják, hogy legendásan jó koncerteket ad. És végül a MY SMALL COMMUNITY következik a nagylemez dalaival, majd olyan bandáktól ad elő, akik meghatározóak voltak a zenekar tagjai számára. Palettára kerül: Faith No More, Nirvana, Alice in Chains és Biohazard is.

A bulin Knapp Oszkár (Ex-Insane) is vendégeskedik.. A lemezen is hallható közös szerzeményben a „what can I do with you” című dalban erősíti a zenekar sorait. A lemez a koncert napján vásárolható meg először, és kedvezményesen. A koncertek után mulatás kifulladásig a legjobb zenékre (tuskó hc, california punk, metal, 90-es rock legendák stb.:)

Ezen felül akik más minőségben is érdeklődnek a fiúk iránt, ma este 10 óra körül kapcsolják be a Fix.Tv-t, hiszen egy interjút láthat a srácokkal!