Ajánló: Mizar, Another Way, Nacza

2007 – Április 27 /Péntek/ @ Óborozó

MIZAR / Szlovák Neo – Grind /
ANOTHER WAY / Fastcore from Békés /
3RD ALTERNATIVE / Experimental metal /
NAZCA / Moshmetal/

Kezdés: 20:00
Belépő: 500 HUF

A szlovák honból érkező MIZAR 2003 – ban alakult és magukat Neo – grindként aposztrofálják , ami alatt nyugodtan értheti mindenki a Nasumos intenzitású zenét egy még nyersebb előadásban. A zenekar 3 anyaggal rendelkezik / egy 5 számos, 10 számos illetve egy 8 számos CD – vel /, amelyben ötvözik a klasszikusok által kitaposott ösvény elemeit illetve a mai modern témákat, s ettől válik egyedivé a zenéjük. Hazai részről nem hinném, hogy bemutatásra szorul a békési ANOTHER WAY, akiknek legújabb albuma remek kritikákat kapott különböző újságoktól, webzinektől, s nem is véletlenül, mert tényleg egy előremutató, korszerű, ám kompromisszumoktól mentes zenét tettek le az asztalra a srácok, mely lemez dalait élőben is gyilkosan adják elő.

Ahhoz, hogy ez az est létrejöjjön, a 3RD ALTERNATIVE gárdája is kellett, hiszen ők szervezték nekünk ezt a jónak ígérkező estét. Stílusilag metalt nyomnak, amelyben remek váltások vannak, 2 énekes illetve keményebbnél keményebb témák. Bizonyára jó talpalávaló lesz a szlovákok előtt. A srácok egyébként nemsokára készülnek felvenni egy Ep-t.

Az est nyitóbandája az utóbbi időben nem annyira koncertező, de újra beinduló NAZCA, akik moshos metalcore egyvelegükkel összeomlásra kényszeríthetik az Óborozó épületét. Remek dallamok, jó összkép, meglátjuk, mit nyújtanak majd élőben. Egyébként ők most vesznek fel egy pár számot, aminek cd–jét INGYEN fogják osztogatni a koncerten. Gyertek el, nagy bulinak ígérkezik ez az este.