Ajánló: Halloween party

A fenti zenekarok újabb Halloween őrületre készülnek október 31-én. A lassan hagyománnyá váló buli ezúttal a Merlinben kerül megrendezésre, ahol ismét fellép majd a The Idoru, ahogy korábban mindig, és ezúttal nem maradhat ki a „testvérzenekar” Blind Myself sem.

Egyetlen fellépő csapat sem szorul különösebb bemutatásra, főleg a Modern Rock Est-re ellátogatók számára. A budakeszi AWS nyit fél kilenckor, akik fiatal koruk ellenére roppant szerethető, mondhatni slágeres rockzenét tolnak.
Majd tízkor jön a Velvet Stab, közvetlenül az este egyik fő és egyben klip premieres fellépője, a The Idoru előtt. Szalkai Tibi: „az alkotók ígérete szerint a klip elkészül addigra…”
Nem mellesleg a két banda együtt turnézza végig Magyarországot az ősz-tél folyamán.
Utánuk, 23:40-kor a Blind Myself következik. A csapat a legutóbbi, Ancient Scream Therapy című lemezéhez (ingyen letölthető innen) kapcsolódóan a napokban készült el egy animációs klip, a Lost In Time című nótához, amelyet az országosan is elismert művész, Gróf Balázs készített. Az anyagra nem csak itthon, hanem a külföldi szcénában is nagyon jók a visszajelzések:
Revolver; Blabbermouth.
Emellett gratulált a csapatnak, illetve Balázsnak, az Obituary, a Dillinger Escape Plan, vagy az amerikai Headbanger’s Ball főszerkesztője, Lyndsay Segal, akinek annyira bejött a videó, hogy felrakta a műsor világhírű netes hírblogjába is.
Már csak a szintén ’keszis Turn Of Mind maradt hátra, 01.00-tól prezentálják a nemrég kiadott első nagylemezük jobbnál-jobb dalait a talpon maradtak számára.
Ezekután ha valaki még mindig bírja, akkor reggelig rophatja DJ Rabbi Williams utolsó buliján.
Érdemes időben érkezni a Merlinbe, nem csak a korai kezdés miatt, hanem azért is, mert 21:00-ig különleges koktélakció vár mindenkit. Egyet fizetsz kettőt kapsz!!!
Még valami, ami nagyon fontos: a belépővel december 6-ig 2.000 Ft kedvezményt kaptok az Underground Store-ban, részletek a szórólapon!

Blind Myself – The Idoru – Velvet Stab – Turn Of Mind – AWS

Hely: Merlin, 1052, Budapest, Gerlóczy utca 4.
Idő: 2008.10.31., péntek
Kapu: 19:30
Kezdés: 20:30
Belépő: 2000 huf
Elővételes jegyek az Underground Store-ban kaphatók! (1024, Budapest, Keleti Károly u. 48.)

Blind Myself MySpace
The Idoru MySpace
AWS MySpace
Turn Of Mind MySpace
Velvet Stab MySpace

http://www.undergroundstore.hu/
http://www.merlinbudapest.org/

Ott a helyem!