Ajánló: az utolsó Süsi-buli

Itt a vége… 2007. május 1. a Süss Fel Nap utolsó estéje, a klub tíz év után végleg bezár. A legendás hely legutolsó fellépője az a Superbutt, amelynek tagjai – ha akkor még más csapatok zenészeiként is – már a nyitóbulin is ott voltak, az azóta eltelt bő 3500 estéből pedig vagy kétezret a Süsiben töltöttek, állva és ülve annak minden négyzetcentiméterén, színpadtól a bárpultig, keverőállástól az irodáig. Ugyanez elmondható a Chief Rebel Angelről, különösen Pándi Balázs dobosról, akinél a fenti tevékenységek esetenként kiegészültek a tántorgással és a fekve hányással is. A mulatságok mellett mind Pándi Fucktothemusic Bookingja, mind a BPRNR aktív programszervezőként is dolgozott a Napban, a szép emlékektől pedig elválasztatlanok a hajnali étkezések a szemközti töröknél, ahol a BPRNR csapatok tagjai az évek alatt otthagyták egy közepes belvárosi lakás árát. A török marad, a Süss véget ér, egy utolsó nagy bállal a Nap gyermekeinek.

A Superbutt a Süsi búcsúztatására a kötelező koncertprogramja mellé elővesz néhány 2001-es, azóta már ritkán hallható számot, valamint két olyan feldolgozást, amelyeket életük első Süss Fel Napos fellépésén játszottak (System Of A Down – Sugar és Cypress Hill – Get Out Of My Head). Emellett valószínűleg régi tagok, plusz további vendégek is lesznek. Előtte Penalty Kick a szintén Süsi tősgyökeres hardcore közönségnek, és Chief Rebel Angel mindenkinek, a legvége legvége pedig Jogsi mulatság.

A belépő a helyszínen 1500, a várható érdeklődésre való tekintettel azonban érdemes előzetesen regisztrálni az info@bprnr.com emailcímen. 300 ember iratkozhat fel előre, beérkezési sorrendben, ők biztosan bejutnak, és nekik a jegy is csak 1200 forintba kerül. Ezenkívül lesz még 50 darab kétnapos karszalag 2000 forintért, amely az április 30-ai Kultis Idoru, Solution és a majus 1-jei Süss Fel Nap záró Superbutt koncertre érvényes. Ezt szintén emailben lehet foglalni, és 30-án, a Kultiban lehet majd megvenni.