Ajánló 12-ére

Most szombaton négy, általunk is jól ismert zenekar veszi birtokba a Viper Room deszkáit!

Az estét a szerény kis csapatunk, az Aphelion fogja nyitni, nyolc órakor. A stílusunk körübelül az As I Lay Dying és a Darkest Hour közé sorolható be, metalcore laza dallamokkal felszelve az amúgy masszív aprítást. Ezen az estén hallhatjátok teljes terjedelmében először a nyár végén megjelenő EP-nket, amit személyes cimborám, Bali Dávid (The Mongrail Collective) szerzeményével nyitunk!

Minket a hazai underground morcos harcosai, a Noisebreed követ, stílusilag teljesen behatárolhatatlan egyvelegükkel – de ki is akarna kategorizálni, ha olyan egyveleget nyomnak, amiben mindenki megtalálja a maga kis kedvencét? Ráadásként minden bizonnyal ők is előadnak pár új szerzeményt a hamarosan megjelenő lemezükről!

Utánuk a Metal School tehetségkutató nyertesei, a progresszív robotrockot nyomó Room Of The Mad Robots követi. Ha mindig is azon gondolkoztál, milyen metálzenét nyomna MZ/X és Yoda, itt az alkalom!

Az estét pedig a kalocsai és szintén az első lemezükön dolgozó My Dark Room zárja, dallamos deathcoreval teli atmoszférát teremtve, ami tökéletes befejezése lesz ennek a stílusok közt lavandírozó estének! A beugró pedig csak 800 Ft, ami legoptimistább becslések szerint is csak 200 Ft / koncert, szóval ne találj kifogást!

2008-07-12
Budapest, Viper Room Váci út 168

20:00 Aphelion (metalcore)
21:00 Noisebreed (funky rapmetal)
22:00 Room Of The Mad Robots (psychedelic metal)
23:00 My Dark Room (deathcore)

Beugró: 800 pénz
kezdés: 20:00

Bazki, ezen ott kell lennem!