Adam D új projektje

Amint azt tudjátok, Adam D., a Killswitch Engage közönségkedvence nemrég kórházban volt a hátsérülése miatt. Azonban ahelyett, hogy nyavajgással és masszív dózisban szedett Barátok Közt részekkel töltötte volna az idejét, írt egy szólólemezt, amelyet majd Days Of Grace név alatt ad ki.

“Jópofa sztori, írtam egy tucat számot miután lezúztam a hátam. Az egész lemezt a fejemben raktam össze, amíg feküdtem a kórházban. Akkoriban úgy gondoltam, úgy sem állok talpra egy ideig, így az egész lemezt áthatja az érzés, hogy minden álmod elröppen egy szívdobbanásnyi idő alatt. A dolgok törékenyek és nagyon gyorsan megváltoznak, az embereknek meg kéne állni néha és hálát adni az áldásaikért.”

Ez mind szép és jó, ám a java még csak most jön. Old-school KsE rajongók, szemeket hegyezni: habár a lemezre Adam játsza fel az összes hangszert, a vokálokat inkább rábízza egy régi ismerősünkre: Jesse Leach-re, aki a Killswitch első vokalistája volt!

“Mindenhonnan merítettem ihletet, eléggé furcsa is lett: metál, ám mégis balladákkal telített Neurosis-szagú cucc!” – tette hozzá Adam, aki habár most a következő Killswitch Engage nagylemezen dolgozik, hogy megjelenjen '09 nyarán, minden bizonnyal egy nagyon tökös szólólemezt hoz össze! Várjuk!