Abandon Us: friss klip a Bury Tomorrow-tól

Egy új klipes számot és mellé egy lemezbejelentést is hozott a Bury Tomorrow. A brit metalcore-banda a The Seventh Sun címet adta a  hetedik nagylemezének, ami 2023. március 31-én fog megjelenni. Ez lesz a zenekar első olyan lemeze, amin már Tom Prendergast énekes-billentyűs és Ed Hartwell ritmusgitáros szerepel, akik tavaly érkeztek a zenekarba a távozó alapító énekes-gitáros, Jason Cameron helyére. A lemezen nem lesz rajta az idén kiadott két single, a Death (Ever Colder) és a Life (Paradise Denied), hanem az alábbi 11 számból fog állni:

1. The Seventh Sun
2. Abandon Us
3. Begin Again
4. Forced Divide
5. Boltcutter
6. Wrath
7. Majesty
8. Heretic
9. Recovery?
10. Care
11. The Carcass King

Ezek közül most az Abandon Us című tételt lehet bevizsgálni, ami egy átlagos poszt-Architects korszakos metalcore-témaként indul, meglepően jó refrénnel, viszont azt a „DÚÁ DÚÁ” felhorkanást, amit Daniel Winter-Bates többször is elereszt a dalban, nehéz mire vélni. Durva lenne, ha most, 20 év után kezdene el beszivárogni a Disturbed hatása a metalcore-ba…

A banda még idén ősszel, november 17-én fellép Budapesten az Akvárium NagyHalljában, egy közös bulin az August Burns Reddel és a Miss May I-jal.