A Vomit Forth tudja, hogy kitől rettegsz az út végén

Mi jobb dolog lehet a death metalnál? Talán csak a hardcore-ral vegyített death metal! Ebben utazik a 2018-ban alakult connecticuti Vomit Forth is, akik idén ledobják az atomot a második lemezük képében. Már lehet is jelölni a naptárban október 11-et, ekkor érkezik ugyanis a Terrified of God a Century Médiánál, amin 12 korántsem léleksimogató szerzemény kap majd helyet:

  1. Victim Impact Statement
  2. Sacred Apple
  3. Blood Soaked Death Dream
  4. Negative Penance
  5. Blood Lead Index
  6. Poison Child
  7. Fixation on the Narrative
  8. Non Responsive
  9. Terrified of God
  10. Fear of Retaliation
  11. Rotting Wool
  12. Dalt

Az már az album meg pár dal címéből is kikövetkeztethető, hogy az anyag erősen rámegy majd az Isten-ember kapcsolat kivesézésére, de hogy pontosan mit is lát a narratíva mögött, arról Kane Gelaznik énekes így beszélt:

A legnagyobb dolog, amit ezzel a lemezzel át akarok adni, hogy az emberiség nem tud mindent. Vannak hibáink, és sok szempontból undorítóak vagyunk. Úgy teszünk, mintha nem félnénk attól, hogy mi következik a halálunk után. Tudom, hogy a legtöbb ember azt szeretné hinni, hogy semmi sem történik, és csak a hőt vezetjük. Hogy nincs más következmény, csak az, hogy az itt töltött időnk alatt milyen hatással vagyunk másokra, de tudom, hogy mindenki elméjének hátsó részében ott van egy csipetnyi félelem. Mindenki érzi ezt. Nincs egyetlen ember sem ezen a földön, aki ne élne úgy, hogy életének valamely pontján ne rettegne Istentől.

A lemezről most befutott a második ízelítő, a jócskán a ’90-es éveket idéző, és helyenként még egy kis Crowbart is becsempésző Rotting Wool, amiről pedig így vélekedett a frontember:

A Rotting Wool arról szól, hogy bár megpróbáljuk becsapni magunkat és egymást, végül nem tudunk elbújni az igazság elől. A végén mindannyian rájövünk, hogy megérte-e az egész. Nem tudunk elbújni a saját kudarcaink, bizonytalanságaink és belső fájdalmaink elől. A szemünkre teríthetjük a gyapjút, de végül úgyis lehull a lepel.

Mutatjuk is a hozzá készült, nem túl étvágygerjesztő klipet, illetve a korábban kiadott Blood Soaked Death Dreamet is.