A Vola bezsákolta az In Flames frontemberét az új dalához

Új dalt mutatott be a dán-svéd Vola a november elsején érkező negyedik nagylemezéről, a Friend of a Phantomról. A Cannibal a proggerek negyedik ízelítője az anyagról, és nem kisebb nevet sikerült hozzá megnyerni, mint Anders Fridént, az In Flames főkolomposát.

Fridén amúgy se az a nagy fítelő arc, a Volát viszont az első naptól kezdve követi a zenekart, és tavaly Los Angelesben sikerült őket elcsípnie, ahol el is varázsolták a dánok. Amikor nem sokkal később a zenekar megkereste, hogy lehetne-e szó esetleg egy kollaborációról, hiszen a Volát is nagyban inspirálta az In Flames, Anders válasza kapásból igen volt, és a többi, ahogy mondani szokás történelem. Ezután az énekes nemcsak a saját részét rögzítette a dalhoz, de még el is utazott Dániába leforgatni a klipet a fiúkkal.

A Vola ősszel Európa-szerte bemutatja az új lemezét, nálunk sajnos nem lehet elcsípni őket, de november 14-én lesz a szomszédoknál bécsi dátum. Az In Flames viszont kerek tíz év után hamarosan visszatér Budapestre, ők október 23-án játszanak a Barba Negrában az Arch Enemyvel és a Soilworkkel.