…a végén pedig sóval fűszerezzük – Új szám a The Devil Wears Pradától

Salt címmel bemutatta legújabb dalát és a hozzá tartozó klipet a The Devil Wears Prada. Ezzel azonban nem ért véget a meglepetések sora, ugyanis a metalcore-alapzenekar felfedte, hogy közeleg a nyolcadik nagylemezük, ami a Color Decay címet kapta és szeptember 16-án fog megjelenni a Solid State Records gondozásában. A srácoknak ez lesz az első teljes értékű albuma a javában kísérletezősre sikeredett 2019-es The Act után, de azóta se voltak eltűnve, többek közt tavaly megjelentették a nagy sikerű 2010-es Zombie EP-jük folytatását, azután pedig további két új dalt, amik szintén rajta lesznek az új lemezen.

Az eddig megszellőztetett tételekkel ellentétben a Salt újra az előző album eklektikus hangzását helyezi előtérbe, már-már olyan, mintha a tavalyi Architects-lemezről maradt volna le. Témáját tekintve a dal azt az érzést járja körbe, amikor hiába próbálsz előrébb jutni az életben, semmi sem változik, még akkor sem, ha látszólag mindent megtettél ennek érdekében. Az érzést, ami megkérdőjelezi minden eddigi tettedet, és a dalszöveg is utal rá, hogy mennyire nem volt egyszerű feladat a bandának megírnia a lemezt.

A Color Decay produkciós munkálatait a zenekar billentyűse, Jonathan Gering vette kezeibe. Alább mutatunk egy dallistát, az új klipet a Salthoz, és még egy elég elvont borítót is:

1. Exhibition
2. Salt
3. Watchtower
4. Noise
5. Broken
6. Sacrifice
7. Trapped
8. Time
9. Twenty-Five
10. Fire
11. Hallucinate
12. Cancer

A TDWP augusztusban kezdi meg a tengerentúlon a ZII lemezbemutató turnéját a Stray from the Path és a Dying Wish társaságában, Európát viszont csak pár brit klubbuli erejéig érintik októberben.