A történelem gyomrából szökött váladék – Új klippel összegzi az elmúlt éveket a Mudi

Vadonatúj dallal és egy hozzá tartozó klippel jelentkezett a Mudi. A budapesti stoner-banda nem csak a levegőbe durrogtat, ugyanis a beszédes című Minden szar a soron következő nagylemezes debütálásuk előfutára. A cucc szeptember elején érkezik majd, és ez lesz a zenekar első anyaga a 2020-as Minimalism című kislemezük óta.

A figyelmesebbeknek, illetve a zenekar munkásságát betéve ismerőknek már feltűnhetett, hogy ez bizony egy magyar nyelvű dal. Ráadásul az első a repertoárjukban. Való igaz, hogy egy ennyire őszinte és ízig-vérig hungarikum állapotot nehéz lenne angolul előadni. Vagy legalábbis kevésbé lenne átérezhető. Hogy miről is szól a Minden szar, illetve mit kell tudni a lemezről, azt a zenekar gitárosa, Kovács Peti meg is osztotta velünk:

A dal a szeptember elején megjelenő első nagylemezünk aperitifje, belépője, első kapavágása. Rövid esszé a jelenlegi magyar lelkivilágról. A klipet ismét Artphetamin barátunk készítette, olyan jól dolgozott, amennyire szar a dal! Szeretjük! Magyar lemezünk lesz, ősszel jön.

A Farkas Zénó Rolf (Artphetamin) által készített videó betekintést ad a zenekar mindennapjaiba, ahol a tagoknak a legegyszerűbb teendők is masszívan elfossák a napját, kedvét, lélekjelenlétét. Már mutatjuk is az alig két perces videót, mert kevesebb dologgal lehet manapság jobban azonosulni, mint ezzel itt: