A Thy Catafalque is fellép jövőre a Fishing on Orfűn

Jövőre lesz 15 éves a Fishing on Orfű, melynek szervezői bemutatták a jubileumi fesztivál fellépőinek első adagját. A csomagban több meglepő név is feltűnik: az egyik legnagyobb húzás talán az idei évtől rendszeresen koncertező Thy Catafalque, az újjáalakult és friss lemezen dolgozó Kispál és a Borz, illetve az évek óta parkolópályán lévő Quimby. A közel 150 zenei produkcióból most bejelenetett 15 fellépő már előre jelzi, hogy igen komoly szülinapi bulira készülnek a fesztivál szervezői, akik így kommentálták az első bejelentést:

Ha kérdeznéd: ez nem a 15 legfontosabb, legnagyobb, vagy legkülönlegesebb nevünk, ez csupán egy pici szelete a mi szülinapi tortánknak, az első fecskék csapata, amelyen keresztül a fesztivál talán minden zenei szegletébe bepillantást nyerhettek. Meg egyébként sem kell már sokat várni, hogy októberben elétek tárjuk a teljes zenei programot, valamint ekkor kezdjük majd értékesíteni a napijegyeket és a kempingjegyeket is.

A 2023-as Fishing’ a szokott helyen, az orfűi Panoráma Campingben lesz megtartva június 28. és július 1. között. A bérletek értékesítése már elindult, a 60%-uk el is fogyott egy nap alatt, a többit a Tixán lehet bezsebelni.

Fotó: Somogyi Lajos / Bands Through the Lens