A The Punk Rock Museumban hepajkodik a Sum 41 az új klipjében

Megérkezett a harmadik előfutár az idén elbúcsúzó Sum 41 utolsó, dupla albumáról, a március 29-én megjelenő Heaven :x: Hellről. A poppunkos Landmines és a kicsit keményebb Rise Up után egy igazi, pörgős skate punk-slágert durrantott a zenekar a Waiting on a Twist of Fate formájában, amely egyben a lemez nyitótétele is. Ha így haladunk a dalok minőségét tekintve, kimondottan jó anyagnak nézünk elébe. Az előző kettőhöz hasonlóan ez a szám is kapott klipet, amely egy különleges helyszínen forgott, a Fat Mike (NOFX) által alapított, tavaly április 1-jén megnyílt Las Vegas-i The Punk Rock Museumban, ahova a banda egy éjjel behatolt és rajongók egy nagyon szűk csoportjával együtt bulizott.

Alább a múzeum máris kultikussá vált, 12 000 négyzetméteres kiállítóterébe is mutatunk betekintőt, valamint a Landmines két hete, Jimmy Kimmel ismert tévéműsorában készült élő felvétele is nézhető.

Deryck Whibley csapata nagyszabású világ körüli búcsúturnéra indul, amelynek remélhetőleg magyar állomása is lesz, de a Nova Rockon biztosan fellépnek június 15-én.